i love you

Tack för att du tröstade mig inatt Sandrius, Vad skulle jag göra utan dig?
du är mitt allt och lite till. <3

image110
As tave miliu ♥

Kreativa Elin !

Idaag har jag varit lite kreativ haha! frågade sofie om hon hade några gamla jeans som jag kunde få å göra shorts utav, och självklart hade hon det höhö!

sååhär blev resultatet;

image105
image109 
egentligen vill jag ha shorts till ett vitt "pösigt" linne men eftersom jag inte har något så fick det bli såhär :P
jag vill ha sommar NU! :((((

Ajdå..

ja, jag skäms jag erkänner! jag börjar verkligen suga på att uppdatera, men jag tänker faktiskt skylla på att jag har skaffat ett liv (?) 8-)) haha!
nej men jag har varit med Sandrius en hel del, därav dålig uppdatering :P

Juuust nu sitter jag och gör mest ingenting, sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på dopet imorgon ( min morbrors unge ska döpas). det jag tänkte ha vill jag inte ha längre, så jag funtar på att ha på mig den rosa klänningen jag köpte för någon dag sen :)

juste en sak till! igår gick Sandrius och Sofie och köpte en familjepizza (hälften kebab hälften capprissiosa) och när dom kom hem med den så blev jag helt chockad! :OOO hahaha jag har aldrig i hela mitt liv sett en så stor pizza, och jag har nog aldrig i hela mitt liv blivit så glad över den söta överraskningen :P haha
(okej jag erkänner, jag är SJUKT lättimponerad)


puuuss

Onsdaay

Hej! Dagen började med att jag å Linn vaknade vid typ 10 i 11, eller ja, LINN vaknade vid 10 i 11 jag var redan vaken då (a). höhö
därefter gick vi och käkade frulle och seeen åkte vi med pappa och Sofie. Pappa och jag skulle åka å kolla på tapeter till hallen utanför mitt rum, men det blev typ det enda vi INTE köpte, typiskt. -.- haha.
Linn släppte vi av vid Väsby station efter första stoppet. därefter åkte vi runt till en massa "pappa-affärer" och sen tog vi oss en fika (men jag tog ingen räkmacka som jag alltid brukar :( haha)

och jaaa.. efter det åkte vi och hämtade wiktor på fritids och sen har jag inte gjort så mycket. eller jooo nyss skalade jag potatis! haha det är askul tycker jag höhö. jag är inte LITE lättroad haha!

neee nu ska jag gå och vänta på att potatisen ska bli klar. (otroligt underhållande)

puuuuuuuuuss!


"Lilla Al Fadji smyger runt på Båstads gator utan framgång. Det kan bara finnas en lösning, han måste skaffa pengar."
- Taxi?
- Neeej jag vill inte åka svarttaxi
- Det är inte svart! Vadå?! Bara för jag är svartskalle?!
- Du har ingen skyllt.
- Jooo jag har skyllt den ligger här i bakluckan
- Vi ska till statoil
- Är det långt härifrån? 1000 spänn jag kör er.


haahahhaha det där var det roligaste i andra programmet ;D haha


Ge mig!

image104

fy fan va snyggt å ha till ett par jeansshorts! sadd ge mig snälla? (a)


p.s. linn är en härmapa som härmar mig! sadd. haha! :-* men jag förlåter henne. d.s.

,

Och såhär ser mitt supercoola halsband ut (a) höhö


image103

Tiiiiiiiiisdag!

Heej!
Idag har jag gjort en hel del faktiskt! :) Åkte och solade vid halv 11 tiden (och wiktor fick följa med) UTAN att bli brun -.- . därefter åkte vi till kista och där köpte jag en klänning, ett par solglasögon, ett armband och ett halsband :) sen efter det gick vi å åt mat.
därefter åkte vi hem och pappa hämtade oss på arlanda.

Jag har hållt på å sytt om klänningen sen vi kom hem vid halv 4, å nu äntligen har det blivit bra. var tvungen att sprätta upp skiten flera gånger -.-

nu sitter jag och väntar på linn som ska sova här. har också precis tagit bilder på klänningen så ni får se hur den ser ut :)

pusss


image101

image102

Så sant, så sant

"Fantasi är viktigare än kunskap".
                                    
                                    - Albert Einstein


Måndag

Halluu!
Just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på tv, idag måste nog vara världens segaste dag. -.- gick inte ur sängen fören vid halv 1, måste vara det senaste jag har legat i sängen på länge, men jag orkade verkligen inte gå upp. jag skyller på att jag var helt slut efter skidåkningen igår :-*
egentligen tänkte jag åka å sola idag, men att det snöar gör så jag bara vill gå å dö å sen återuppstå när det är minst 15 plusgrader ute.

neee nu orkar jag inte skriva mer tråkigheter, smell you later alligator!

pussss

På tåget

Är det bara jag som brukar hålla andan när andra människor hostar / nyser på tåget?
jag har vild fantasi så jag inbillar mig att dessa människor har de värsta utav sjukdommar. galna kosjukan, sars, AIDS, men det jag oftast brukar gissa på är fågelsjukan.
who can blame me? vi lever i en sjuk värld.


Mitt alldeles egna citat

När jag åkte hemifrån Paran imorse så satt jag på tåget och funderade ut ett citat som jag ska göra mig känd för, och tillslut kom jag på det, så klockrent och typiskt mig faktiskt haha.


"Jag avundas inte de som är mer framgångsrika än jag själv.
- Så länge de inte är snyggare"



HAHAHA är jag skön eller är jag skön? det bästa av allt är ju att det låter som värsta koola riktiga citatet dessutom!
oh yeah (H)


Skidproffset

 
okej alltså.. hoppet var faktiskt större i verkligheten 8-))



 
Här skulle jag försöka hoppa igen, men jag vågade inte sadd :( , så då bad emil mig filma honom istället. det var svårt att filma och åka samtidigt så jag ramlade..


föresten, det är inget ljud bara för emil var så dum å inte satte på nått, så jag pratar i onödan egentligen :(

Kungsberget

Imorse åkte jag hemifrån Paran 10 i 7 för att hinna vara i märsta till klockan 8, och jajemensan jag hann!
där mötte mamma, sofie, wiktor och emil upp mig och vi åkte till Kungsberget.

haha fy fan va kul det var. dom kallade mig "Kungen i backen" eller okej.. jag kallade mig själv för det men iallafall.. 8-)) Men det gick bra att åka iallafall, jag hoppade tillochmed på hoppen som fanns i vissa av backarna! hur kool är inte jag? oh yeah (8)  hahah jag ska lägga upp några filmer som bevis (a)

image98
såhär snygg ser en osminkad elin ut i backen ^^ wiktor var iallafall cool i bakgrunden

image99
efter att jag ramlat när jag försökt filma emil samtidigt som jag åkte -.-

Tv stjärnan

ikväll har jag å paran varit å tittat på finalen av tv-stjärnan och dessutom träffade vi Adam Tensta ;D haha koolt va? (a) höhö. hahaha + att jag och paran har gått å sjungit på låten med lilla Al fadji som jag har längre ner i bloggen haha!
har varit dålig på att uppdatera men jag har inte orkat :P imorgon ska jag dessutom å åka skidor med familjen det ska bli kul :) här kommer några bilder från ikväll, på bilden har jag mitt nya linne också som jag köpte för pengarna jag fick av mamma i påskpresent :)

glad påsk föresten! :D

image93

paran, adam tensta och jag höhö (JAG ÄR INTE FLINTSKALLIG MIN UTVÄXT ÄR LJUS :(( SADD) haha
image94
studion :)
image95
jag :)
image96
jag och paran


Torsdag

 <-- jag, idag. haha det rimmar ju (a)

idag har varit en rätt seg dag i skolan, satt bara och jobbade med boken. Sen efter mentorn så hade vi förhör på boken som skulle vara utläst idag, å det gick skitbra eftersom jag hade varit så duktig å läst ut den (a).
däärefter fick jag reda på att våra studentmössor hade kommit!! :D så vi sprang ner efter förhöret och hämtade dom :D pch därefter gick jag tillsammans med Karro och käkade :) jag ska lägga upp en bild på studentmössan lite senare så får ni se :)

allt jag hade planerat för idag blev visst inte av, så nu sitter jag istället hemma å har as tråkigt, fast funderar på om jag ska vila en stund, höll på att somna på bussen hem.

puss

Lilla Al Fadji


- haha idijut jävel

- än två guzzar fu hu, dom hune långe stur pu tu två tre vad händer me så jag gör kändis alla ser jag sa fyr fem vad händer sen? hun vill följa till min hem. sex sjuu vem är du? halluuu ska du gå nuu?

HAHAHAHA


Onsdag,

Idag har det varit fullt upp i skolan, vi har jobbat med skolkatalogen som ska skickas in till tryckeriet imorgon + att jag har gjort bilder till min barnbok som är mitt projektarbete. Efter skolan åkte jag tillsammans med sofie och solade på mammas jobb, men tror ni jag blev brun eller?! neeee.. -.- funderar på om jag ska sola imorgon också, fast jag har lite ångest eftersom jag inte vill få läderhud, heller inte hudcancer, meeeeen jag kommer nog sola endås dock.
efter solningen åkte vi hem.

haha jag måste bara dessutom skryta över min grymma övertalningsförmåga. Sofie gick från skolan 5 i3 för att hinna med en buss som går hem 20 i 4, men vid 5 över 3 (då hon går på tåget) skickar jag sms till henne och ber henne följa med mig å sola, eftersom jag inte ville åka själv.
- Kan du följa med mig å sola? (a)
- men neej jag orkar inte -.-
- Snäääääääälla :( jag vill inte åka själv
- neej jag vill hem -.-
- men snääääääälla sofie :'(((( jag har ju gått från skolan å allt nu
- neej du ska för den delen inte sola, du är redan brun.
- RING!

(i telefonen)
- Men sofie tänk såhär, om du följer med så kommer du bara hem typ en timme senare (egentligen typ två) och det äre väl värt? för jag menar du vill väl inte ha på ditt samvete att jag kanske blir inlåst, våldtagen, mördad, jagad?
- men du ska inte sola! jag vill åka hem
- men sofieeeeeeeeeeeeeee :'(((
- OKEJ DÅ! bara för jag inte orkar höra ditt tjat, nu ska du aldrig mer tjata!



ja vad säger man? är man bäst eller är man bäst? aha-aha (8)

   och såhäär såg jag ut idag!

Min datorkunniga pappa.

Vi satt nyss och åt mat jag, pappa, sofie och emil. å då säger pappa:
- Idag var jag hemma hos fredrik (vår storebror som precis flyttat till en större lägenhet) och då satt jag vid hans dator och tittade på blocket samtidigt som jag lyssnade på Johnny Cash, fan va skönt det var.
- Ja men det kan du ju göra hemma också?
- Men ingen hjälper mig ju!
- Men du kan ju lyssna på han på youtube?
- Jag vill ju sitta inne på blocket samtidigt!
- Ja? det är ju bara ta upp ett nytt fönster.
- ÄREEE?! :OO
- jaaaaaa.. suck


hahahaha

Elin - mästerkocken

Nu har jag nästan suttit en timme och läst oavbrutet ur världens tråkigaste bok. "Silversmeden" tror jag bestämt att den heter. Men å andra sidan så har jag bara typ 50 sidor kvar nu, vilket är sjukt skönt! nu känner jag mig duktig höhö (a)
en sak till som jag känner mig duktig över är att jag gjorde mat till mig själv idag, och NEJ då menar jag inte att jag stoppade in något i micron / ugnen och sen påstår att jag har gjort det själv, utan jag GJORDE faktiskt maten själv :D jaaag.. stekte fiskpannetter ( kallas det så? typ som fiskpinnar fast större å annan form.. hmm..) haha och dessutom gjorde jag HELT själv potatismos :D haha det är Sandrius som har lärt mig (a) ioförsig så kokade jag potatisen förlänge, så den blev svår att mosa men mamma kom till min undsättning och hjälpte mig. men vadå? inte illa för mig ellerhur? ^^ (dom som känner mig vet att jag verkligen är en katastrof i köket tyvärr)

pussss

@ home

Jag åkte aldrig och solade idag, får ta det imorgon istället. faaan man blir ju helt psykiskt störd av det här vädret, skulle bara vilja lägga mig i sängen och slippa gå upp tills det är sommar, fan va skönt det skulle vara. men å andra sidan så skulle man säkert få extrema liggsår av att ligga ner så länge? haha.

nu sitter jag hemma i köket och funderar på vad jag ska äta, mamma å alla har redan ätit men jag är inte sugen på det. hmm.. just nu är jag faktiskt sugen på potatisgratäng suck. tänk om man endå kunde laga mat, va lätt allting skulle vara.
nej nu ska jag ta å titta vad som finns i kylen / frysen, smell you later alligator!

puss



p.s. jag saknar en viss person. d.s.


Självförtroende

Varför ska man egentligen sitta och skriva ner hur dåligt självförtroende man har? För att andra ska säga något snällt tillbaka eller för att folk ska tycka synd om en?
om man har dåligt samvete så ligger problemet hos en själv, man kan inte leva på vad andra tycker om en, för alla kan inte hela tiden bara tycka bra saker om en annan person. Är man nöjd med sig själv så är andra det också.
Punkt slut.

Lektion

Just nu sitter jag på lektion, har precis skrivit två olika artiklar för två olika tidningar om samma sak. hänger ni med? haha :P en skrev jag för Aftonbladet och en för Dagens Nyheter. vi skrev det eftersom det är så stor skillnad på hur de skriver sina artiklar :P men iallafall.. eftersom jag blev klar före alla andra så tänkte jag att jag kunde skriva lite i bloggen.
idag efter skolan ska jag åka och sola tror jag, om jag orkar vill säga hmm.. vi får vänta och se hur det blir med det.

puss!

image82
Feed me cockies! hahahahaha (va underhållande) OBS! (jag har använt en cameffekt, ni får inte tro att jag ser ut sådär på riktigt! :'( HAHA!)

image84
jag vill inte ha lugg längre ..:((( ..så nu har jag satt upp den (i)


image86
japp.. såhär kul har jag och paran medans vi väntar på att alla ska bli klara med uppgiften!

Jesus is my homeboy

image81
  Foto: DAVID LACHAPELLE

About the lugg.

Frågade Sofie idag (min syster) vad hon tyckte om luggen och hon svarade:
"jag tycker fortfarande att den är för lång. och dessutom ser den sne ut."

jaja jo men schysst. varför inte bara säga till mig att gå å dö på samma gång?
MINDRE ÄRLIGT NÄSTA GÅNG TACK!




p.s. när vi satt i bilen senare under dagen så sa hon att hon faktiskt tyckte att jag passade i lugg, snygg räddning hörrö! hon räddade precis sig själv från att bli utsatt för Elin, behöver jag ens säga mer? d.s.

image79 / image80
(Jag, endast en gnutta galen) / (Jag, inte lika galen men skenet kan bedra)

Lista (som jag älskar :D)

Eftersom jag ÄLSKAR att läsa listor så tänker jag bara bestämma att ni som läser också gör det (a)

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Elin Edholm
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? hmm.. Torbjörn (som enda tjej hela Sverige)
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? inga andra vad jag vet, inte ens om jag blev kille hmm..
04. vilket stjärntecken är du? Kräfta
05. vilken årgång är du? 1989
06. vart bor du? I en förort till en förort, den du! haha
07. bott utomlands? eeh.. nej
08. flyttat antal gånger? Aldrig!
09. vart skulle du vilja bo? Hmm.. i Göteborg, Stockholm eller utomlands
10. vilken skolklass? oj jag vet inte, eller jo 05A
11. vad vill du bli när du blir äldre? Jaag vill bli.. rik !

UTSEENDE

01. hur lång är du? 159,5 (faktiskt 160 MED skor)
02. hur mycket väger du? Typ 47kg, jag vet det är patetiskt. skulle blåsa bort med vinden om jag gick ut naken
03. hårfärg och frisyr? Mörkbrunt (INTE svart som somliga säger) och axellångt
04. ögonfärg? Gröna och fina
05. mest nöjd med? Nöjd med allt ;D
06. minst nöjd med? Den här dumma frågan
07. skostorlek? 36-37
08. glasögon? Aah läsglasögon som jag inte använder
09. har du några piercingar/tatueringar? En piercing i naveln, hade i läppen men den tog jag ur

FAVORITER

01. filmer? Hmm.. svårt ingen aning
02. låtar? Fonkan med "Du var mitt allt" haha en klassiker
03. årstider? sommaren alla gånger!
04. mat/dryck? Mcds.. max.. pizza.. get the point?
05. djur? Jag gillar inga djur!
06. färg? Orange-rosa gillar jag just nu iallafall
07. parfym? Gucci - Envy me
09. ämne i skolan? Matte lätt!
10. sysselsättning? Hmm.. oj det vill jag inte skriva här eftersom jag inte vet vilka som läser 8-)) haha!

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? En dragkedjströja från Fred Perry, svart långt linne, och rosa strumpor ^^
02. vad använder du just nu för skor? Huh!? vadå just nu? jag brukar inte ha skor i sängen
03. favoritfärg på kläder? Typ allt, fast kanske inte chockrosa .. haha
04. favoritmaterial på kläder? Vilken konstig fråga! du vet sånt där sköönt material som känns sådära du vet?
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Så lite kläder som möjligt!
06. favoritaffärer? Oj svårt..
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ingen kommentar
08. favoritmärke? Hmm.. finns många. Sandrius säger att jag är märkesbög :(
09. vad har du för tröjstorlek? XS-S

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Helt perfekt lagom
2. vilken färg på tapeterna? I ena rummet är det bruna tapeter, i andra är det målat vitt med gröna ränder
3. vilka färger går rummet i i övrigt? hmm.. ingen aning. alla?
4. vad vill du ändra där inne? Allt, iallafall i det ena rummet.
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? jajemensan
b) video/dvd? räknas ps2? haha
c) dator? yees
d) stereo? aah
e) telefon? neee
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Nej men suck vilken tråkig fråga. Beror väl på?
7. vad gör du oftast i ditt rum? Cyklar, styrketränar, hoppar bungyjump, men det roligaste av allt är när jag flyger. eeh alltså, vad brukar man göra i ett rum?
8. favoritpryl i rummet? hmm.. det måste nog vara min snygga säng

Dålig uppdatering?

hm.. känns som att jag inte har skrivit på tusen år men egentligen så har jag ju bara inte skrivit på en dag :P haha.
igår åkte jag till stan och mötte upp Sandrius där vi sedan gick och käkade på max (haha i love it!) seeen gjorde vi inte så mycket mer där, gick runt å tittade lite i affärer och sen åkte vi hem till mig. :) idaag har jag varit ledig (jag är ledig alla måndagar tills jag tar studenten höhö) så då åkte jag och Sandrius med Wiktor, pappa och Sofie som skulle uträtta olika ärenden, Wiktor skulle till tandläkaren å få sina tänder blekta, och Sofie skulle hämta ut nya linser. haha vilket tråkigt inlägg det här blir! :O och nu sitter jag iallafall här hemma igen, och Sandrius är hmm.. påväg hem skulle jag gissa på.

måste försöka plugga lite idag också, säger det varje gång men så blir det aldrig av! men igår var jag faktiskt duktig, satt och läste i en bok på tåget som ska vara utläst den här veckan skulle jag gissa på, jag läste typ 50 sidor! inte illa va? (a)

jag har funderat en hel del på saker som jag måste ta itu med,
blandannat alla läxor,
KÖRKORTET!,
studenten (tar studenten till sommaren),
fixa ett jobb på en skoaffär - eftersom att där får man (för det mesta iallafall (?)) ha på sig sina egna kläder, och det är inte överdrivet mycket å göra 8-)),
ja.. det är väl dom grejerna jag tänker på just nu, och juste så måste jag börja spara pengar! vilket nog inte kommer gå så överdrivet bra.. men men man kan ju alltid hoppas ellerhur?


puss


p.s. igår gjorde jag och Sandrius (eller nej han satt och väntade!) världens godaste pasta sak, okej okej.. jag värmde bara på den men iallafall, gott var det (a) d.s.


Melodifestivalen

Ja..vad säger man? tidningarna hade rätt! hahaha min pappa är skit sur nu, han hatar Charlotte Perrelli. Ioförsig så förstår jag honom, hon ser ju inte klok ut kvinnan! översminkad som en hora och sen har hon typ världens största huvud? men det värsta av allt är väl endå att hon bara är 33 år (?) jag blev helt chockad när jag läste det! fast en sak som är ännu värre är ju att låten faktiskt (egentligen) var helt okej, eller? stackars Sanna Nilsen, hon fick ju flest röster av folket å endås kommer hon tvåa, måste kännas rätt drygt.
hade jag varit henne så hade jag anlagt en torped för att mörda Charlotte, så sur hade jag blivit. men vi får väl hoppas (för Charlottes skull) att Sanna inte är lika aggressiv som jag är.

Luggen igen

image77image78

Sådärja

image76
fööörst får ni se vad jag har haft på mig idag :P (måste ju öka spänningen lite.. haha)
image75
och häär har ni luggen :D hmm.. jag vet inte vad jag tycker om den, känns rätt ovant. haha mamma sa att jag såg ut som en geisha hmm..

LUGG!

jajemensan, jag har gått och klippt lugg idag! deni! haha ska försöka lägga upp en bild sen också (om jag vågar 8-)) ) så ni får se hur det ser ut :P

idaaag har jag varit på IKEA tillsammans med hela familjen utom sofie som låg å sov när vi åkte :P därefter åkte vi hem till min storesyster eftersom hennes dotter fyller två år idag, och nu är jag bara hemma å väntar på att melodifestivalen ska börja! har läst i tidningarna att man tror att Charlotte Perrelli (stavning?) ska vinna.. hmm.. njaa jag vet inte riktigt om jag håller med om det men jag vet inte heller vem jag hejjar på faktiskt. jag tycker hon frida har en rätt rolig låt :P

nej nu ska jag fortsätta med att städa mitt rum lite, förhoppningsvis så kommer en bild på luggen om en stund också :D

puss!

"I have boring"

kan man verkligen inte säga så? :O är det inte korrekt engelska? jag som har trott det hela tiden :(
mitt liv är uppbyggt på en lögn.

Extraknäck som dragqueen?

image73
Herregud va lik Christina Aguilera är en dragqueen! skrämmande

Fredag

Idag bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan eftersom jag gick dit trots omständigheterna igår. det var jag väl värd? 8-)) hmm.. haha men jag hade bara en lektion så det gjorde inte så mycket :) istället har jag bestämt mig för att plugga hemma idag, har tusen uppgifter som måste bli klara! vi får väl se hur det går med det, hmm..

jag käkade frukost för en stund sen och nyss var jag ute med hunden (Ludde). när vi var ute å gick så kommer en kvinna och går bakom oss, (en väääldigt gammal sådan) och när vi kommer ut på vägen igen, så kommer en lastbil och jag trodde att kvinnan skulle bli överkörd! :O fråga mig inte varför, det var bara en känsla jag fick. men kvinnan var så snäll att hon tillochmed stannade vid vägkanten och rörde inte en min när lastbilen kom, och när den väl kört förbi fortsatte hon gå, det var väl lite gulligt? (på tal om ingenting liksom! haha) så gjorde jag alltid när jag var liten! :P

nej nu ska jag.. göra ingenting -.-

puss!


bilder från piratskivan

Kerstin skickade en länk till mig där dom hade lagt upp bilderna från piratskivan, här är dom två som jag å kerstin kom med på ;D

image70

image72



HAHA Patrik (från min gamla klass) var lätt bäst utklädd, egensydd papegojjadräkt hahaha!

(för att bloggen ska se roligare ut) haha

image68

image67

Rån!

Glömde berätta en sak! idag när jag, paran och sofie satt och åt lunch på en kina restaurang, så blev banken precis bredvid rånad! :O å vi satt där inne på kina helt omedvetande tills vi kom ut, då dom hade spärrat av hela området och poliser överallt.! häftigt va? haha


Bula :(

Idag har jag ju som sagt varit i skolan, och nu sitter jag här i sängen och tycker synd om mig själv :( pappa hämtade mig och min syster på arlanda och när jag ska öppna bildörren så råkar jag slå upp den i pannan på mig sälv (fråga mig inte hur jag lyckades med det) så nu sitter jag här med en bula. :( ioförsig är den rätt liten, och det gör ju saken bara värre för jag tycker att gör man illa sig så det gör skit ont då ska det väl också synas så att folk kan tycka synd om en? haha

Gårdagen.

först åkte jag hem till Kerstin där också Dennis och hennes lillasyster var, jag kom precis när dom skulle äta och jag kan ju inte säga nej till mat, även om jag nyss hade ätit middag. efter att vi hade ätit så började jag å kerstin att fixa oss, vilket tog lååååång tid! temat var ju som sagt "pirat" så jag hade med mig värsta bra kläderna, jag kände mig tillochmed som en pirat (a) MEN tror ni inte att Kerstin bangar på att ha shorts? joooo.. och det var bara början. sen hittade hon inget "piratigt" att ha på sig på överkroppen så det hela slutade med att vi knappt såg ut som pirater, det såg nog rätt patetiskt ut. haha!

meeen iallafall, sen mötte vi upp Oskar och hans kompis vid tåget, så åkte vi tillsammans in till odenplan. väl där så inser vi att det var inte så många som hade klätt ut sig, eller ja, det var väl kanske 35% av alla som var där, så det var väl tur det iallafall. under kvällen så dansade vi helt galet mycket haha, fy faaan va varmt det var! men kul var det :) träffade också en hel del människor som man inte sett på länge, det var nog det bästa av allt :) kul att träffa dom från Central, long time no see eller vad man säger (?) haha :P
men jag tog tyvärr inga bilder alls :(

sen vid halv 2 tiden började jag, kerstin, oskar + hans kompisar dra oss till nattbussen, kom hem vid halv 4 tiden. och jag som är så duktig vaknade snällt klockan 7 imorse och gick till skolan, haha (a) jag var tvungen :( hade möte med syon klockan halv nio och jag hade lovat Sandrius att gå på det, så jag hade inte mycket till val än att orka mig upp! men det var ju bra att jag gjorde det, även om syon sög -.-

puss!

image64
en bild från när jag å kerstin var ute tillsammans med min storasyster som var på besök i januari :)

Piratskiva

ska snart ta bussen till Kerstin där vi ska göra oss iordning inför piratskivan som är ikväll :) (studenskiva med pirattema :P). jag har sprungit runt i flera timmar nu och rådfrågat min lillebror som är pirattokig om jag ser ut som en riktig pirat, så jag hoppas att jag har lyckats bra nu haha. ska lägga upp bilder sen så får ni se hur jag ska se ut :D
nu kom pappas kompis tonka hit så jag ska fråga om jag kan åka med honom till märsta, perfekt då slipper jag ta bussen ^^ höhö.

nej nu ska jag fixa iordning det sista, men jag laddar upp bilder innan jag å kerstin åker hemifrån henne! jag ska försöka hinna med det iallafall!

puss

Idag,

Idag när jag, Sandrius och Paran satt och åt lunch så frågade jag Sandrius vad klockan var:

- Den är fem i halv 12.
(max 2 minuter senare..)
-vad saru att klockan var? jag kommer inte ihåg
- varför frågar du vad klockan är om du inte bryr dig?
- jooo men jag glömde bara bort att lyssna


in school

just nu har vi rast från arbetsmiljökunskapen, rätt rolig lektion för att vara så lång, halv 9 - kvart över 11, men men man ska inte klaga, vi slutar efter den här lektionen så det är skönt (; egentligen ska vi ha religion efter lunch men läraren är inte här så vi får "plugga hemma" höhö.

puss!

världens minsta man


Lillebror

Jag sa till min lillebror Wiktor idag efter att han hade duschat (och gick runt naken) att han snart måste sluta visa sig naken eftersom han börjar bli stor då sa han försträckt:
- får jag inte visa mig naken för mig själv heller?! :O
- jooo för dig själv får du visa dig naken enda tills du blir över 100 år!
- men... då har man väl ingen pille?
- jooo fast den är nog lite skruttig då..
- som morfars! den är nog förmultnad....



Hahahahahaha är han inte för söt ;D


Hahaha mitt alldeles egna spel!

haha här är ett spel jag gjorde när jag gick i tvåan, jag fick faktiskt MVG i den kursen ;D

kolla! :D
www.sfg.se/~05a_elin

Min piercing

image59

hittade en rätt gammal bild där jag fortfarande hade i min piercing, i kind of miss it :(

Paran filmade mig i skolan haha



det här är vad vi gör på våra lektioner.. haha

P.s.

Glömde säga en sak, igår när jag åkte hem från Sandrius så sitter en kvinna mittemot mig på tåget och noppar sig på HAKAN! Hahahaa och det värsta är att jag inte kunde sluta stirra! :O

image57 + image58
=

image51image52

hahaha hoppas hon inte märkte :( 8-))

Skolan

Just nu sitter jag i skolans datorsal tillsammans med min syster (vi går i samma skola) och väntar på att lektionen ska börja.. egentligen skulle vi sitta på sibylla just nu och äta lunch men när vi kommer dit så håller dom typ på å RIVER hela stället, snacka om otur -.-
så nu får vi sitta här hungriga istället :( haha! men jag kom på den smarta idéen att vi åker till mcdonalds under rasten istället ^^

idag har jag inte hunnit göra så mycket.. jag och linn vaknade imorse och bestämde oss för att vi inte orkade gå upp, (jag skulle egentligen ha kvartsamtal idag klockan nio på morgonen, å sen inte ha lektioner fören kvart över 12, så jag ställde in kvartsamtalet och tar det någon annan dag istället) och ja.. sen nu sitter jag här. inte så händelsefullt än så länge -.-

nej nu orkar jag inte sitta här mer, snart börjar lektionen! (okej okej typ om 25 minuter .. 8-)) ) puss!

image49image50
två söta bilder på mig i skolan ;D haha

Paris + Benji = osant?

Är Paris Hilton verkilgen seriös när det kommer till hennes "förhållande" med Benji Madden? eller är det bara ett sätt för henne att försöka överglänsa Nicole nu när hon har fått barn? hmm.. i wonder.. jag skulle satsa på det sistnämnda.

image47 
en bild på Paris när hon var på öppningen av Kim Vo's salon i Las Vegas, ringen består av ett B och ett M, Benjis initialer.. vi får väl bara vänta och se hur länge det håller i sig, vad tror ni?

vad jag haft på mig idag :)

image46

Vad som köptes :)

   min snygga Guessväska :) den är tillochmed snygg inuti :P haha

  och skorna jag köpte :)

Update,

Heeeej ! vet att jag inte uppdaterade på hela dagen igår men jag hade inte tillgång till någon dator :P
igår på förmiddagen var jag i Täby centrum tillsammans med min syster, där jag köpte en väska och två par skor, sedan åkte vi vidare till Kista centrum där min syster köpte ett par solglasögon. :)

Linn skulle också sovit hos mej igår, men hon behövde plugga till ett prov så hon kommer idag istället, men det var ganska passande att hon inte kom igår för då kunde jag åka hem till Sandrius och titta på Litauisk tv där hans morfar var med ;D :P
sen på kvällen gick vi och bastade tillsammans, vilket var as mysigt :) och efter det gick vi hem, duschade och tittade sedan på film :)

idag har jag däremot inte gjort speciellt mycket, kom precis hem och nu försöker jag lära min lillebror hur man gör trix med en fingerboard (haha vi söker på youtube) för er som inte vet så är det en miniatyr skateboard som man gör trix med med hjälp av händerna, haha det är sjukt vad dom kommer på för leksaker till barn :P fast iofs så verkar det inte bara vara barn som använder dem, när man söker på youtube så är vissa typ vuxna :P

nej nu ska vi forstätta söka på trix, puss!


image43
wiktor är så stolt så han ville visa upp sin fingerboard :P

,



En bild från idag :), jag gillar min t-shirt haha :P

nej nu ska jag gå och titta på melodifestivalen, skönt att det snart är final, tycker att det är töntigt med alla dessa jävla "deltävlingar"

ha en trevlig kväll :) puss

Tyskland

image33
En bild från när jag var i Tyskland med klassen i början av februari :)

Ja tack!

jag sitter och drömmer om en väska och två par skor, funderar på om jag ska köpa dem eller inte.. ska fundera tills imorrn haha :P

Hemma igen

Idag vaknade jag upp hos sandrius, sen senare åkte jag till stan och mötte upp Kerstin där vi gick runt och tittade efter piratsaker, vi ska nämligen på en studentskiva på onsdag och det är pirattema så det ska bli intressant :P men tyvärr så hittade vi inget, men jag har ju en lillebror som är helt galen i pirater vilket för en gång skull kommer till nytta nu då så jag ska gå igenom hans leksaker ;D haha. 
 käkade på mcds gjorde vi också (vilket jag ALLTID gör) men jag har faktiskt dragit ner på det där, förut var det flera gånger i veckan nu är det typ en gång, så det går ju frammåt iallafall.nej nu ska jag gå och säga till min lillebror å hans kompis att vara tysta, dom spelar biljard i vardagsrummet och lever om som om dom vore ett helt jävla dagis, jag undrar hur dom lyckas? wish me good luck! ;)


hej dåå så länge!

God kväll ;D

just nu sitter jag hemma hos sandrius. för er som inte vet så är det min pojkvän :P (vi har varit tillsammans i snart två år. :))

vi gör inte så mycket just nu.. han sitter och håller på med en bok som han ska ge sin låtsaspappa i present och jag sitter här :P väntar på att en film ska ha laddats ner klart, the man heter den, as rolig! :D sen ska vi också se på hjälp, någon som sett det? haha det är sjukt roligt :D

nej nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på teve, ha en trevlig kväll  :)  puss!

image32

Fulsnygga

image31

haha erkänn att mary-kates glajjer ser rätt koola ut? ;D jag hade inte sagt nej till dom iallafall!
(mary-kate är till höger i bild!)

BLOGG

Jag och Paran kom på den geniala idén att skapa en blogg tillsammans! så jag ska försöka skriva i två bloggar, haha good luck jag som knappt orkar med en (a) haha! fast självklart ska jag fortsätta skriva i den här bloggen också ;D

kolla in den! (vi började med den idag så det finns inte så mycket än , men det kommer :D)

elinochparan.blogg.se

vad jag har på mig today..


bilder från skolans datasal :P

vad gillar ni armbanden föresten? vet inte hur mycket man ser men iallafall, jag har gjort dom själv (a) :P

IN YOUR FACE!

en tjej skrev en kommentar till mig igår men dum som jag är så tog jag bort den utan att hinna svara, don't ask me why, men iallafall hon skrev något i stil med "haha vad har du gjort med dina ögonbryn?" å hon hette maria (?) om jag inte minns fel.

svar: för det första måste jag säga att du inte var långsam på att leta fel (vilket jag tar som en komplimang) ;D och som svar på din fråga så har jag noppat dom, något som de flesta tjejer gör skulle jag gissa på? fast du kanske inte tänkte så långt? hihi


en söt bild på mej och paran i skolan ;D (MED mina ögonbryn på bild ^^)

God morgon (!)

Just nu sitter jag i skolan, har historialektion. vi ska hitta på en teater / sketch kring enclosure (det handlar om när industrin växte i storbritannien under 1600-talet. så jaa det lär bli intressant haha :P men eftersom jag och paran läste igenom papperna först så gick vi till datorerna och satte oss en stund, det är vi väl värda? (a)

jaja, nu ska vi väl återgå till arbetet tillsammans med resten av gruppen,

puss

(S)

jag tänkte på en sak nyss, jag uppdaterar för det mesta (okej okej typ två gånger men iallafall) på kvällen enbart och då uppdaterar jag typ hela tiden haha :P kanske vore bättre om jag spred ut det under dagen hmm.. får försöka bättre med det imorgon, även om jag känner på mig att det kommer misslyckas.

nu ska jag iallafall gå och duscha, sen ska jag lägga mig i sängen och titta på teve, om det finns något roligt att titta på. iofs så brukar scrubs gå på kvällarna och det är ju bara för kul! visst? :D hahah JD är ju bara för rolig höhö

sov gott puss!


    image27

Vill haa..

Jag vill ha ett par solglasögon, ett par riktigt snygga solglasögon.

....OCH en räkmacka, det skulle inte heller sitta fel just nu.! haha


    

image25

aww

image21   image24

har ni sett något finare?

ont i örat :(

bara så ni vet så har jag ont i örat också stackars mig :(
när jag fick ont i örat gick det till såhär;
 jag och sandrius sitter på en bänk, och han försöker slicka mig i typ HELA ansiktet, mest på öronen (HAHA) och munnen enbart för att jag satt och asgarva eftersom det är så kul när han försöker, (däremot INTE lika kul när han lyckas) men iallafall så försöker jag skydda mig genom att desperat försöka krypa ihop i någon form av misslyckad fosterställning men istället så slår jag i örat på bänkens ryggstöd så jag gick och tyckte synd om mig själv hela tiden efteråt :(
MEN tror ni det hindrade honom från att försöka på nytt 2 minuter senare?

no no no..

image19

gammal bild, men ack så söta vi är

Givetvis ska jag visa..

..vad jag haft på mig idag också höh

image17  image18


Självklart hatar jag Blondinbella

En tanke jag hade idag;

Finns det överhuvudtaget någon svensk som klarar av att glädjas över någon annans lycka utan att ha någon baktanke? hmm.. nej exakt!
Varför hatar så många Blondinbella? eller kan man ens kalla det att hata? jag börjar bli trött på allt jag ser som folk skriver om henne att hon är si å så. är det verkligen SÅ många som känner henne? visst,
hon är provocerande,
blond,
smart (ja det är hon faktiskt),
hon har varit med i Metro m.m. (!) hon är ju fan nästan kändis ;P
hennes läsare rymmer globen medans mina får plats i ett badkar,
och det värsta av allt är väl ändå att hon tjänar pengar på sin blogg?
oh ja juste! hon SÄRSKRIVER ;) det är ju verkligen jätteirriterande och något man måste hänga upp sig på hmm..

alla de som säger att de hatar Blondinbella borde ta och inse att deras avund lyser igenom flera gånger om. vad finns det att hata egentligen? fan tjejen är ju smart!
 vilken 17åring (?) har ett eget aktiebolag? inte fan har jag det iallafall och jag är dessutom 18 vilket betyder att hon har ett år tillgodo dessutom. 

jag läste att någon hade skrivit något i stil med att hon enbart skriver sin blogg för att tjäna pengar, men hon fick väl inte pengar för att BÖRJA blogga? ibland kan man ju undra vilka det är som är dumma. och snälla, vem skulle inte vilja tjäna pengar på något så simpelt (?)? jag skulle iallafall inte tacka nej till att byta bloggadress med henne haha!

föresten! för er som är med i tävlingen att man får 500kr för att spy på en bild av Blondinbella så tycker jag att den tiden ni tar er för att leta upp en bild, skriva ut den, lägga den på en bra plats, stoppa fingrarna i halsen för att tvinga fram en kväljning, använd den tiden till att börja acceptera er själva och glädjas åt andra.
 för jag lovar er, hur mycket ni än sitter och hatar Blondinbella eller överhuvudtaget människor det går bra för så kommer det inte gå sämre för dom, det är bara ni som mår dåligt av att gå runt och hata människor, i synnerhet de som ni inte ens känner!

"Bevara oss från Blondinbella" borde egentligen heta "Vi vill vara som Blondinbella men lyckas inte".

nu har jag sagt en del av de saker jag har gått och tänkt på idag, over and out


morfar 78 år !

vaknade vid halv sju idag och beslöt mej för att ta sovmorgon, skulle åka till tekniska museet med klassen på morgonen men jag har varit där tusen gånger med min lillebror så jag tänkte att jag missar inget genom att unna mej några extra timmars sömn.

åkte sedan till skolan och käkade lunch tillsammans med Sandrius och därefter hade jag en timmes lektion i grafisk kommunikation, gick inget vidare eftersom några jävla ettor satt och spelade nått jävla online spel med LJUD på dessutom, precis bredvid -.-  så tillslut gav jag upp och istället var jag med Sandrius. vi gick runt i sollentuna en stund och gjorde mest ingenting, sen när vi är i centrum så ser vi en kvinna som delar ut gratis tablettaskar så jag springer (med högklackat) för att komma ikapp henne, men misslyckas så sandrius ropar "vääääänta!" hahaha så kvinnan vänder sig om och säger "jag ska bara gå och hämta flera! :)" så vi går med henne och hon ger oss typ 6 stycken askar, Sandrius skulle "ge sin lillebror" som han inte ens har. haha men men, allt gratis är gott inte sant ? ;)

sen efter typ fyra timmar så åker jag till mormor och morfar där jag möter upp mamma och mina småsyskon eftersom att morfar fyller år idag, 78 år gammal! som jag sa till sandrius "shit han är ju snart hundra :O" sen när jag tänkte efter så var det inte riktigt så snart som jag först trodde, fan jag som är bra på matte!
 
nu kom vi precis hem å jag gör inte så mycket, sitter och tittar på discovery channel "Förklaring följer" dom förklarar hur olika saker tillverkas, rätt koolt att se faktikst, ibland tror man inte att det är så mycket arbete bakom så "enkla" och vardagliga saker.


stackarn

sitter och tittar på topmodel och en stackare var tvungen att RAKA AV SIG HÅRET. stackars stackars "i-want-to-be-a-model-so-bad-tjej". men men, hon passade ju faktiskt så bra i det som man kan göra (!)

Hot mama

image16
sådär snygg ska jag också vara efter att ha ploppat ut en unge

Sandrius <3



image15

tänkte bara säga att jag älskar dej mest i hela världen. <3
you mean the world to me

Inställt besök på Universitetet -.-

dagen idag började inte speciellt bra. vi i klassen skulle tillsammans med en lärare åka och spana in stockholms universitet för att ta reda på hur man söker in och till vad osv eftersom det snart är dags.
så jag upp och hoppade vid 10 i 7 som jag brukar göra , och såg faktiskt fram emot att åka å titta på ett universitet, eftersom jag funderar på att söka in redan till hösten.
möter upp paran i t-centralen och sedan åker vi tillsammans till universitetet. MEN väl där så står damien i min klass och berättar för oss att lärar-jäveln är SJUK så vi åkte dit helt i onödan -.- suck. när man äntligen ser fram emot något liksom! men men.. smarta som vi är så kom jag å paran på att vi istället kunde åka till väsby (vi skulle egentligen åkt dit efter skolan men eftersom vi fick håltimme på tre timmar så var vi smarta och åkte dit vid halv 10 istället). jag ville dit eftersom jag skulle köpa en tröja, köpte också ett par skor, illgula kilklacks pumps, as koola! haha.
sen åkte vi tillbaka till skolan, käkade lunch, hade religion där vi tittade på en film om två självmordsbombare. rätt bra film faktiskt, synd bara att jag var skit trött under tiden vi tittade på den.  efter religionen slutade vi och då åkte jag hem tillsammans med lillebror. ^^


p.s. jag saknar min bebis. d.s.


      <-- såhär snygg är min nya tröja

  <--- mina nya illgula skor ^^ höhö

  <--- måste också visa en bild på en as söt tröja jag hittade hemma idag (;


p.s2. jag vet att jag ser likadan ut på alla bilderna, men jag orkade inte trixa till det. haha d.s2.


klockren

is it gay in here or is it just me?

mitt rum!

garderob här är min garderob, (ful som fan och när mamma åkte för att köpa den så hade jag ETT krav, att det skulle vara dörrar som öppnas, när mamma kommer hem vad tror ni det är för dörrar? jo SKJUTdörrar så jag tog bort dom helt istället)


 här är en bild på min fondvägg och min byrå, som också är full med kläder

 såhär ser klädhängaren ut som jag köpte idag tillsammans med mamma, jag byggde ihop den HELT själv höhö ^^ mina sommarkläder ska hänga där på som ni ser

 och här ser ni sänghimlen som jag å pappa byggde ihop, fint va? (a)

IKEA

Idaaaaag har jag varit på IKEA tillsammans med mami och linda. Jag köpte en ny matta, en "klädhängare" eller hur jag ska förklara, sen köpte jag en sänghimmel också som jag å papi har monterat upp ikväll, ska försöka orka ta bild för att visa :D höhö

Linn skulle också sovit hos mej idag, men det blev så stressigt så vi får ta det någon annan gång :)

hmm.. låt se sen har jag inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Wiktor hade tre tjejkompisar här å det slutade med att de tre var inne i mitt rum och hjälpte mej när jag monterade ihop klädställningen haha. dom var som mina små slavar ;D haha :P

sen säger den minsta av dom, hon var typ 8 år, hon ba "..kan du vara min låtsasstorasyster"? 8-))) hahaha å dom andra två ba "jaaa min också!" så jag ba "njaaa okej.. shit va många syskon jag har nu" haha men det var rätt gulligt faktikst ;D sen fick jag en massa komplimanger för mitt rum också, jag har bilder på Lindsay Lohan på min vägg å så säger den ena tjejen, (hon var 10 år) "gillar du lindsay lohan?" SHIT vilken 10åring vet vem lindsay lohan är?! :O jag blev helt chockad!

haha nu ska jag fortsätta prata i telefonen, over and out!

Linda och jag

Nu sitter jag i sängen nyduschad och fräsch ;) haha
linda är ute och röker och just nu vill jag komma på något att göra.. vi skulle se på Beck men sen visar det sig att Sofie den jäveln lämnade filmen hos mormor! haha aja, är mormor nöjd är jag nöjd.

Har också på mej en ansiktsmask (den på bilden) som jag fick av Sandrius när jag var sjuk förut, snällt av han va? (a) as bra faktiskt, men body shop har faktiskt imponerande bra produkter.

jaja nu ska jag och linda slå våra kloka huvuden ihop och försöka komma på något roligt att hitta på, lär väl sluta med att vi somnar sittandes. -.-

good night and keep your buthole tight! (haha rätt äckligt, men en kille sa det till mej för jätte länge sen och sedan dess har jag inte kunnat glömma bort det!)

SOV GOTT!


ansiktsmask


Här är en snygg NÄRbild som Linda tog på mig, ohlala ;) haha gulligt
image4

Melodifestivalen

Nej men VAFAN är det här? Nu är jag fakiskt besviken på låtarna, :O tacka vettja förra veckan, "Upp o hoppa" den var iallafall rolig :P
Linda hejjade på Nordman, hmm.. alla hans låtar är ju likadana!

föresten, vad hade Charlotte Pirrelli (stavning?) på sig egentligen.. ser ut som en porrdräkt från rymden. och Linda Bengtzing hade ju inte direkt snygga kläder heller, lite porr clown över det hela.

"Se mig hör mig RÖR mig" HUH?! PORR!




over and out


Jajaaja

kappa

hahah det blir visst ett nytt inlägg för varje bild jag lägger upp, men vafan! jag är faktiskt nybörjar-bloggare, ha lite överseende!
Det här är iallafall en bild på min nya kappa, som jag köpte tillsammans med mamma (skrev om det i typ första inlägget)

snyyygg är den ju iallafall ellerhur? ^^ (jag som fotograf kanske inte är den bästa men man ser ju iallafall NÄSTAN hur den ser ut :P)

Så här snygg var jag idag då (;

                                       Så här snygg var jag idag då (;

Japp, såhär ser jag ut just nu, snygg i Sandrius mössa å allt (; hmm.. 8-)) haha jaja låt mej tycka det iallafall!

faaaan jag fattar inte hur man lägger in youtube filmer :(( kanske någon som kan hjälpa mig?! haha iallafall så lägger jag in länken till låten http://youtube.com/watch?v=tcKowhxSqbU det är björn gustavssons låt som han sjöng i melodifestivalen förra lördagen, hahaha den är ju bara för rolig!

Skärp dig Elin!

vafaan! jag suger ju verkligen på att blogga! haha
idag har jag inte gjort så mycket, vaknade upp hemma hos sandrius, har sovit hos han två nätter, fast nu är jag hemma igen.

just nu gör jag inget speciellt, sitter i köket och tittar på mamma som lagar mat och bakar bullar samtidigt, rätt imponerande faktiskt. Lyssnar också på världens bästa låt, hahah den är så charmig. ska försöka lägga upp den här på bloggen, men jag har ingen jävla aning om hur man gör, men nu ska jag iallafall försöka, det lär ju märkas om jag lyckas eller inte.

good luck elin!

RSS 2.0