Bättre kan jag nog

haha det går visst inget vidare för mej att uppdatera i bloggen hmm.. måste nog bli lite bättre på det 8-))
få se nu.. ska tänka ut vad för intressant som har hänt sedan jag skrev sist.

i söndags var jag å shoppade lite med mamma, köpte en kappa, en skjorta, en lång t-shirt, en väska och fyra strumpbyxor. ^^ ska lägga upp bilder senare, roligare att se :P

seeeen igår så var jag med lisa, vi gick och solade på Bruno's och därefter gick vi och käkade pizza. haha vi beställde en varsin calsone för vi hade gått runt och pratat om hur goda dom ser ut att vara, helt krämiga inuti och med "massa rödsås" haha. nåväl, när vi väl får in pizzorna så börjar vi äta och inser till vår stora fasa att det fan bara var en massa skinka i dom! "VART FAN ÄR RÖDA SÅSEN?!" var vår första tanke, och ju mer vi åt dessto mer besvikna blev vi :( hahah men vi ger inte upp, nästa gång ska vi gå och käka det på någon annan pizzeria, vi kan ju inte ge upp hoppet på första gången, det var ju säkert bara pizzerian det var fel på 8-)) hm..
sen på kvällen tittade vi mest på teve och pratade och drack cola såklart! haha

och seen idag har jag inte gjort så mycket, vi vaknade vid halv 2, eller rättare sagt LISA vaknade vid halv två (jag var vaken redan vid 10-tiden vilket jag känner mej värsta stolt över höhö) men eftersom att lisa sov som en död stock så hade jag inte mage att väcka henne, så jag somnade snällt om igen jag med haha.
efter att vi hade vaknat så gick vi till ica och funderade över vad vi skulle ha å käka, det blev nachos.

sen vid fyra tiden åkte jag hem och seen har jag inte gjort så mycket faktiskt. tråkigt -.-


nu orkar jag inte skriva mer, börjar inse att det här med blogg inte riktigt är min grej, chao kaow

Alltid en början

Jahopp, då har jag äntligen orkat försöka börja blogga nu då. hmm.. får se hur länge det håller i sig.

Kom hem från kryssningen för en stund sen, åkte Birka Paradise med la familia + Sandrius. Det var helt okej, även om det sanning å säga är mest gamlingar där, men jag klagar inte!
Måste också berätta att jag sjöng karaoke med mamma, hahaha fan va kul det var! Fast jag är rätt glad över att jag inte satt i publiken, fy fan va jag skreksjöng. :-*
Köpte en parfym också, "Moshhino - i love love" tror jag den heter, luktar rätt roligt om jag ska vara ärlig.

nuu ska jag gå och käka! smell you later alligator

RSS 2.0