Dessa busschaufförer alltså..

Haha idag när jag skulle ta bussen från Arlanda till jobbet så går jag fram till bussen när den stannar men först öppnar inte chauffören dörren, så jag står och gestikulerar med armarna för att han ska öppna. När han väl öppnar dörren säger han:

-VART SKA DOO!?
- eeh... driftvägen?
- JALLA KOM!

hahahaha en liten charmkurs hade faktiskt inte skadat!

Måndag 16 februari

Helloooow!

Just nu sitter jag hemma hos Lisa, skulle egentligen haft lektion mellan 15-17 men den var inställd fick jag reda på när jag kom till skolan -.-

Imorse vaknade jag halv sju och kände att jag veerkligen behövde sovmorgon 8-)) så jag struntade i de två första lektionerna för att få sova längre (a) så jag vaknade vid 11 och skulle ha första lektionen vid 15, så jag bestämde mig för att åka och TRÄNA (oh ja du såg rätt höhö) haha! Så jag åkte och tränade själv en timme, men fy fan va tråkigt det är att vara själv :( men jag gjorde iallafall de "övningar" som jag lärde mig i fredags å det gick bra faktiskt, jag ansträngde mig! :)

och ja, efter det åkte jag till skolan men när jag tittar in genom klassrummet så sitter dom å har prov, så jag öppnar dörren och säger "HAR VI PROV?! :O" och läraren kommer fram och viskar till mig "nej du har inte prov, det här är matte D kursen.. du är ledig :)"

SUCK.! så nu är jag hos lisa istället och ska tillbaka till skolan igen om en timme, -.-

adios amigos




Är det bara jag eller ser man musklerna tillochmed på bild?! :O (a) *FnizZ*
Va nöjd jag ser ut, haha

Melodifestivalen

Föresten så kom jag på en sak till. Alla hjärtans dag igår var nog den sämsta på flera år (bortsätt från att mamma var snäll och gav alla-hjärtans-dag-presenter) MEN det jag vill komma fram till var att jag var hemma och tittade på melodifestivalen med la familia.

När det var rockbandet HEAT's tur så blev jag helt chockad över hur lik en bandmedlem var min pappa, han blev nog lite ledsen när jag sa det men håller ni inte med? Mustacherna är ju nästintill identiska!




Pappas bortadopterade 10år yngre tvilling?                            

Söndag 15 februari

Idag har jag inte gjort ett piss förutom att ha jobbat och slitit. Eller jo! Jag har tyckt synd om mig själv för jag har fortfarande träningsverk :( (jag har börjat träna på SATS!) haha jag känner mig lika cool varje gång jag säger det högt.

Men iallafall, jag tränade i hmm.. fredags (?) och faktiskt riktigt ordentligt om jag får säga det själv. FAN va stark jag är för att vara så liten hehehöhö.
Men åter till min träningsvärk, jag har värk i benen och rumpan (det var det jag tränade) men också magen! Huh? Konstigt.. jag borde skaffa någon träningsexpert som jag kan fråga HUR detta är möjligt.


over and out amigos


Dags igen?

Jahapp, nu har det väl gått några dagar (år) sedan sist så det kanske är dags att börja skriva här igen? *FnizzZ*

RSS 2.0