Dålig på att uppdatera? Vem? JAG!? 8-)))

hej........ 8-)))

faaan det var ett BRA tag sen jag skrev något i bloggen, märks väl att jag har tappat lusten? suck! :P men jag loggade in idag för att se om jag fortfarande hade några som besökte mig, och belive it or not men det hade jag fan! höhö va intressant jag känner mig (a)

haha!

hmm.. idag åkte jag först in till stan och följde med sandrius när han klippte sig, sen bjöd han mig på max (finns det något bättre? NEJ!) haha och därefter åkte vi till skolan. väl där får jag reda på att jag inte har någon lektion, utan bara "mösspåtagning" klockan halv 4 och ja fråga mig inte vad som menas för jag vet faktiskt fortfarande inte vad själva påängen var! haha :P efter  det så åkte vi till en park, vilket sög så jag och paran åkte hem haha, vilka torrisar vi är, eller inte. 8-))

ppppppppppuusss!


Onsdag

Idag har jag varit i skolan, sen vid två tiden åkte jag tillsammans med min klass (bara den delen som har grafiskt) till Hyper Island, en skola som några i min klass ska söka till nu efter studenten. Efter det gick jag och Frida runt i stan några timmar, hon köpte lite grejer :) Jag har köpt ett par svarta lackballerina skor, VÄRSTA fyndet! haha :D
och ja, nu sitter jag bara här hemma å har tråkigt, som vanligt -.-

image167
jättesnygg utan nästan något smink alls? (a) haha

HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag kan inte sluta skratta!!hahahahahahaha jag kallar henne för "The flame" från och med nu, get the point? hahahahaha

tur att hon köpte två avfärgningar, nu är det bara att fortsätta med den andra -.-
image166


p.s. haha okej det kanske inte är SÅ illa, men fy fan va kul det var å se hennes min när hon såg färgen i speglen, HAHAHAHA guld värd! d.s.



p.s2. hon är inte så ledsen som hon ser ut på bilden, haha hon skrattade faktiskt också åt resultatet! d.s.

Färgningen

Njooora men det gick väl ganska bra, eller vad säger du Sofie? haha!
det börjar med att jag råkar spilla hårfärg på min rosa klänning och på golvet, "Jävla SKIT!" tänker jag men jag låter inte aggressionerna gå ut över Sofie, miss 1.
Efter ett tag så hör jag Sofie "VAFAN SKA DU GÖRA MIG BLIND ELLER?!??! :@@@" och då inser jag att jag råkade peta henne i närheten av ögat, OOPS, miss 2. Därefter råkar jag hälla hårfärg på hennes hand, vilket INTE gjorde henne gladare. miss 3.
det slutade med att hon satt såhär när jag färgade hennes hår;

image165
vafan, så illa var det väl endå inte? hmm..

hahahaha men jag tycker iallafall att det var kul när hon blev sur, vafan alla gör väl lite fel ibland eller? haha

Ohoj ohoj, Elin har (INTE) skoj

HAHAHA (det där rimmet kom jag på helt själv) ohyeah! haha

neeej men fyfan va tråkigt jag har! haha fast ioförsig så har jag haft saker att göra hela dagen. först var jag i skolan, sen åkte jag med Sofie till KS, dääärefter hämtade mamma oss och vi åkte och handlade. jag köpte ett par nya jeans från Replay, bild kansek kommer senare :) när vi kom hem fixade vi tacos och efter det har jag hållt på å sytt om mina byxor, gjort om ett par till stuprör och sen sytt in ett par som var lite förstora, snacka om kreativ huh?
och nuu ska jag blondera Sofies hår.

såå jaa.. egentligen borde jag inte klaga att jag har tråkigt :P

image163
det här har jag roat mig med de senaste 10 minutrarna, haha


nej nu ska jag fixa Sofies hår!

PUSS!

Världens bästa pojkvän <3

...inte för att skryta men jag har faktiskt det! (a) höhö
i sommar ska han bjuda mig utomlands (?) och för en stund sen skrev han på msn "när jag fyller år sa jag till mamma att jag vill ha pengar. så jag kan bjuda dig på allt för jag vill göra det till världens bästa resa".
gulligt va? (a) haha!

Måndag

Jobbade första dagen på statoil idag, 13-19 , det gick överraskande bra faktiskt. har ju redan kassavana så allt fastnade direkt, känndes skitbra! dessutom är lönen mer än okej, vilket inte gör det hela sämre :P ett minus är att byxorna jag fick ha idag var typ 4 storlekar förstora så jag såg väl ut som aah jag vet inte vad, haha och det värsta av allt var att jag inte hade något skärp med mig, så jag fick stoppa in skjortan i byxorna och sen rulla ner byxkanten för att inte byxorna skulle sluta under tuttarna, haha! hoppas att jag får ett par byxor i min storlek till nästa gång :P

puss!

Söndag!

Tjeena! :D sitter just nu vid datan, har inte så mycket att göra :P väntar på att maten ska bli klar :)
Min syster Camilla kom precis, hon är här och hälsar på från Skellefteå, men åker senare ikväll, så vi ska iallafall äte ihop hela familjen.

nu är maten snart klar, hej dåå puss!

Fredag / Lördag / Söndag

Ligger just nu i sängen och tittar på en film, sandrius har somnat här breve mig. suck det gör han alltid -.-
har varit dåligt uppdatering i know men det har börjat kännas lite segt att blogga, vet inte varför.
i fredags var jag med sandrius i stan å sådär, tittade på en klocka som jag vill ha i studentpresent, rätt fin faktiskt :) sen när vi kom hem på kvällen så fick jag min efterlängtade bok. en heeel bok som sandrius har gjort till mig där han har skrivit hur mycket han tycker om mig, varför osv. det låter nästan för bra för att vara sant. det är det finaste jag någonsin fått. i love you <333

idag har jag varit hemma hos niccol för hon fyllde 19 idag :D hann tyvärr inte vara där så länge. :(( men jag hann spela fifa, pokemon och shack med hennes lillebror haha ;D sen vid halv 8 kom sandrius och pappa och hämtade mig. när jag kom hem därifrån fick jag se pappas nya bil som han köpte idag, skiiiit kool! :D haha får försöka lägga upp en bild på den inom en snar framtid :P en gammal bil utan tak, vet inte om ni blir smartare utav det men iallafall :P till min student har han köpt den. ja det låter rätt sjukt men det är mest därför han köpte den. nu har han TVÅ bilar utan tak, fast den han hade innan håller han på att göra om, och den kommer inte hinna bli klar till min student och eftersom han lovat mig att jag ska få sitta där bak i en bil utan tak så köpte han en till, knäpp pappa jag har alltså, men man kan ju verkligen säga att han håller vad han lovar ellerhur? haha!

nej nu ska jag fan försöka väcka sandrius, börjar få rätt långtråkigt -.- ska först kittla honom i nacken, om det inte funkar kommer jag slänga mig på honom, det borde ju fan funka, SÅ lite väger jag ju faktiskt inte.


PUSS! sov gott :)


Panta meera (8)

Jag och Wiktor cyklade nyss till affären för att panta burkar. när vi kommer fram så står tre utav wiktors kompisar utanför affären som också har cyklat dit så wiktor stannar utanför och pratar med dom medans jag går in och pantar. efter en stund kommer han in igen och säger
"Elin... en av dom sa har du plinga? haha. och bakåtbroms? haha!" så då gick jag snällt ut och sa till den killen "Har du något problem med wiktors cykel? spelar det någon roll att han har plinga och bakåtbroms?"
då svarar killen (som går i sexan men ser ut att gå i trean) "neeej... alltså.. det är ju faktiskt rätt bra med plinga. det är ju faktiskt lag på det. och bakåtbroms är ju också bra.."

hahahaha lite gulligt ba "det är ju faktiskt lag på det också..."  vilken mesunge haha!

sen står wiktor och pratar lite med dom där killarna och sen säger en av dom "får jag fråga en sak? är du hans mamma eller syskon?..."
WHAT A FUCK?!?! ser jag ut att vara mamma till en 10 ÅRING?!? åherregud, nu har jag fått åldersnojja.


Ge miiigggggggg!

image162
Fan alltså hur söt var inte den här!? måste övertala mamma så jag kan beställa hem den (a)

Idag,

Såhär var jag klädd idag ;D

image161
jag hade också mina nya skor idag :) snygga va? (a) höhö

hemma :)

Tjeeeena!
Kom nyss hem från skolan och nu sitter jag och pratar med Sandrius i mobilen.
För en stund sen så försökte jag ringa pappa på mobilen, och då började min mobil ringa samtidigt så jag tänkte "vafaan råkade jag ringa mig själv nu eller?!" men sen så visar det att det var Statoil som ringde, dom sa att jag har fått jobb där :D var nämligen där och sökte extrajobb förra veckan och nu hörde dom av sig :) ska bli kul att få in lite pengar ;D haha sen vad man jobbar med spelar ju inte så större roll :P

image157image158
två bilder som jag tog nyss med camen :P
puuuuuuss

Tooooorsdag

God morgon! Har precis varit på ett tryckeri och tittat hur det ser ut när de trycker upp skolkatalogen som vi har designat, helkoolt var det! haha fast själva tryckeriet låg i ett lägenhetshus, liiite udda tyckte jag :P men när man kom in så var det skitstort! förhoppningsvis är skolkatalogen klar till nästa vecka :)

nu ska jag börja jobba med boken igen, fast först måste jag hitta lite motivation, det börjar kännas ganska segt nu..
föresten! frida åker till Barcelona idag, hoppas hon får kul. :D jag kommer iallafall ha tråkigt utan henne -.- haha


pyss å kraaam ;)

Jag och Sandrius :)

Här är en rätt gammal bild (från augusti 07) på mig och Sandrius. Den tog vi när vi tillbringade en natt på Hilton hotell i stockholm, han fick det i födelsedagspresent av mig, ett minne jag aldrig kommer glömma. och bäst för han att han inte gör det heller! :O

image155
i love you mano meile

Studentklänning

Eftersom jag tar studenten nu i juni så måste jag snart bestämma mig för vad jag vill ha för klänning! Det lutar mot en sån klänning som Rihanna har i sin musikvideo till "Umbrella". den är sååå fin!

image153image154

sådär vill jag att den ska se ut, fast inte med alla fula detaljer, vad tycker ni? :D
jag ska gå till en sömmerska imorgon och fråga om hon kan sy upp den, hoppas hoppas!

HUUUUH?

Idag när jag väntade på bussen hem så gick jag in på pressbyrån. när jag står och tittar bland alla tidningar så hittar jag en tidning som handlar om.. PORSLIN! what a fuck?! liksom "Allt du vill veta om porslin" hmm.. finns det verkligen så mycket att skriva om porslin så det går att göra en hel tidning?

i wonder..

Back from the lunch

Nu har jag precis haft lunch. jag och sandrius gick och käkade tillsammans, egentligen hade han ingen skola alls idag men han och en från hans klass åkte för att intervjua tidningen moore (JA den tidningen som är typ som en porrtidning så JA jag blev sur först) haha men iallafall så efter dom gjort det så kom han och höll mig sällskap på lektionen och sedan gick vi å åt. efter det gick vi runt lite och sen åkte han hem å nu sitter jag här och väntar på frida, hon kommer nu vid kvart över 12 ca.

 
image150image151
såhär kul har jag just nu


puuusss!


God morgon :D

Sitter (som vanligt) och jobbar med min barnbok i skolan, går rätt segt just nu orkar inte! haha :P så jag sitter och spelar tower bloxx istället 8-))) jag tänker inte ge upp fören jag har slagit sandrius rekord! muhaha (6)

här är en bild jag tog nyss ;D
image149
haha den ser lite sne ut ser jag nu men men, what to do? :P

Tower Bloxx

Haha är det bara jag som är heeeelt såld på tower bloxx som finns på Facebook!? fan jävla sandros som visade mig det där spelet, nu bara MÅSTE jag ju slå hans rekord! (vilket verkar vara helt omöjligt :(( ) haha! men neeej nu är det väl iallafall dags att ge upp för dagen, ska lägga mig i sängen och titta på scrubs och sen sova.


image148


SOV GOTT! puussss

The shoes

Jag orkar inte ta någon bild så jag tog en bild direkt från deras hemsida ;D haha va smart jag känner mig (A) höhö men såhär ser dom ut iallafall, skitsöta och grymt somriga tycker jag iallafall :D



image147

Halluuu

Godkväll ;D
Jag kom hem för en stund sen, så nu sitter jag mest och tar det lugnt i vardagsrummet och tittar på vänner, det är så grymtkul! haha.

Efter skolan idag så åkte jag till stan tillsammans med Sandrius för att köpa ett par skor. :) Jag köpte ett par lacosteskor, jääääättesöta, ska lägga upp en bild lite senare :D vi gick runt och tittade lite överallt och sedan tog jag 20 över 6 tåget mot märsta igen. innan jag gick på tåget sprang jag och köpte en cheeseburgare och en chickenhamburgare + vatten.

när jag sitter på tåget så störs jag av någon som tuggar tuggummi. och då menar jag inte tuggar tuggummi som vanliga människor, utan den mannen tuggade med HELA jävla ansiktet, shit jag trodde käken skulle hoppa ur led! :O meeeeeen inte nog med det, efter att jag tröttnat på allt vatten så ställde jag muggen där på där man brukar hänga tidningar, ( för jag vågade inte trycka ner den mellan säterna när det var en kvinna som satt mittemot.) men när hon började slumra till så tänkte jag att jag hade värsta tillfället till att slänga den mellan säterna, så jag tar tag i muggen, MEN jag TAPPAR DEN I KVINNANS KNÄ SÅ HON VAKNAR OCH FÅR IS I HELA KNÄET. fy faaaaaan va jag skämdes!! hahahaha
så istället för att bli av med muggen fick jag sitta å hålla den i handen heeeeeela vägen. -.-


puss

Tisdag

Heeeej!
Förlåt att jag inte har uppdaterat på hmm.. flera dagar (!) 8-))) men jag har inte haft så mycket tid över till att sitta vid datorn..
Men nu eftersom jag är i skolan så har jag hur mycket tid som helst haha!

I fredags var jag ju på Sandrius låtsaspappas fest eftersom att han fyllde år, det var kul faktiskt. :) framåt 12 tiden på natten så kom en magdansös vilket var askul att se! hon var jätteduktig att dansa. och sen någon timme senare så blev det tårtkrig, hahahah fyy faan det  var tårta i HELA lokalen!
ska be sandrius skicka några bilder därifrån som jag ska ladda upp här i bloggen sen :)
 vi gick å la oss vid halv 4 tiden och sen var jag tvungen att gå upp klockan FEM på morgonen för jag skulle vara i väsby klockan 8 där jag skulle möta upp mamma. vi skulle nämligen göra högskoleprovet. faaast det gick nog inte så bra som jag hade hoppats -.- haha ush va tråkigt det var!

och jaa.. sen när jag kom hem vid halv 5 så somnade jag och vaknade av att sandrius står och bankar på min dörr, han överraskade mig med att komma, han hade tillochmed köpt med mcds till mig (a) haha har jag inte världens bästa pojkvän? (a) och sen på söndag så åkte vi till täby där han köpte en vårjacka och en skjorta, och sen bjöd han mig på kina. haha fan va han skämmer bort mig! :O

neej nu ska jag börja jobba igen, men nu vet ni iallafall lite vart jag har hållit hus någonstans :P


puuss!

:D

Heej! :)
Är på superbra humör just nu känns det som, kanske beror det på att jag äntligen lyckades locka mitt hår, eller aah, så gott som iallafall haha! ikväll ska jag hem till sandrius för hans låtsaspappa fyller 30 så dom ska ha fest för honom, vilket ska bli kul :) Fick låna parans platttång idag för att kunna locka löshåret, vilket var grymt svårt. haha men efter lite om och men gick det, nästan iallafall. det är faktiskt mycket lättare att locka håret med en plattång, låter konstigt men resultatet blir mycket bättre, fast nästa gång får fan paran göra det på mig som hon brukar haha :P

idag åkte jag tidigare från skolan (!) och åkte och solade och därefter åkte jag och hälsade på min bror som har flyttat till en större lägenhet, as fin var den.
och efter det skjutsade han hem mig och nu har vi precis varit och handlat mat, (älskar att åka med mamma och handla, då kan man alltid lägga ner allt vad man vill ha i kundvagnen :P) nej nu ska jag gå å fixa mascaran som jag inte gjort ännu!

här är en bild jag tog nyss med webcamen, måste ju skryta med att jag har fixat håret helt själv ;D haha!

image146
vad tycks? (a)

PUSS!

Good morning

Tjena!
Sitter i skolan (som vanligt) haha och ska börja med boken. Fast först ska en gubbe komma hit och visa skolkatalogen. Min klass har nämligen gjort designen på den så nu ska han visa ett provtryck så det ska bli kul att se resultatet.

Såhär ser framsidan av min bok ut :D (den är inte riktigt klar än men nästan)
image145


och här är första sidan :D

image144

Efterlyst

Godkväll ;D
Tog nyss bort ansiktsmasken jag hade, det är helskönt nu efteråt! :)
Sitter också och tittar på Efterlyst, intressant tycker jag. För en stund sedan visade dom en man som hade blivit överfallen av ett ungdomsgäng, och det gänget hade också stulit hans armprotes. hur jävla sjukt är inte det? Hur kan man seriöst stjäla något sådan från en person? Något allvarligt fel måste man ju seriöst ha.. hoppas dom tar fast dom idioterna.
Något annat dom också tar upp är Arboga händelsen. Hur kan man mörda två små barn? Jag förstår inte.. och med en hammare (som dom tror är mordvapnet) dessutom. det ska bli intressant vad straffet blir för kvinnan (som dom tror att det är). Strafflängderna i Sverige är så pinsamt låga, men jag hoppas verkligen att hon får livstid. fast om jag fick bestämma så skulle hon få samma behandling som hon gjorde på de två små barnen och deras mamma..

image143


efter efterlyst ska jag nog gå och sova, god natt! :) puss


HEADER

Jag vill ha en egen header! :'(((( någon som vet hur man gör? (a) *blinkblink* haha
vore faktiskt gulligt om någon ville hjälpa mig med det 8-)) jag lyckades få bort den där fula med skorna på, (som hör till det här temat) men sen när jag försökte gissa mig till hur man fixar headern så misslyckades jag, rätt STORT! :P

image142

pusss!

Sug-dag

Faaan vilken dålig dag det har varit idag! -.- massa tjaffs, borttappad mobil kan det bli värre?
suck.. en bra sak var iallafall att jag blev bjuden på glass idag, det var snällt ;D haha!

sitter just nu och tänker på allt tjaffs.. hur orkar vissa människor bråka så mycket egentligen? och såra den andra personen med mening? då kan man inte må speciellt bra själv..  Linn skulle egentligen ha sovit här, men eftersom mobilen försvann så kunde jag inte höra av mig till henne :( jag som faktiskt behövde prata med någon idag..

hmm.. vilket negativt inlägg det blev nu känns det som! :O
men men.. man får försöka se det från den ljusa sidan, jag slipper ju få en massa strålning i mig från mobilen 8-)))

Torsdag

God morgon! :D
Kom till skolan för typ 10 minuter sen och nu ska jag börja jobba med boken igen. Känner mig helt slut idag men jag hoppas det går över för Linn ska sova hos mig idag (?) höhö.

skriver senare :D puss

Kväll

Ikväll har jag inte gjort så mycket, pratat med Sandrius i telefonen och fixat lite med löshåret som aldrig blir som jag vill!
Låter lite sjukt men jag längtar faktiskt lite till skolan imorgon, ska bli kul att fortsätta med bilderna till boken, det är alltid kul när det går bra! :D
nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen plocka bort allt som ligger på min säng så jag kan sova där i natt, haha jag lägger alltid saker på sängen, någon mer än jag? :P


sov gott sen, puuuss

Glad Elin

image141

Såhär glad ser jag ut när jag lyssnar på Bert låten (som är i inlägget under) haha :D

Är det såhär när man är kär när man är liten?


heeeemma

Äntligen hemma efter en lååång dag i skolan! har suttit vid datorn hela dagen så det blir lätt långtråkigt faktiskt, men idag har det varit kul för jag har äntligen kommit igång med bilderna till boken :D
Kom hem för typ en timme sen och jag har redan hunnit färga håret (igen) och ätit middag :)

åh nu är klockan 18.18 så jag ska önska mig något..


puss!


Oh yeah

Alla bilder verkar vara tillbaka nu! :DD det var ju tur för dom som jobbar på blogg.se (6)
Man ska aldrig underskatta en arg Elin ......


image136

Jag, arg

image140
Jag, söt och snäll


Wohoo

image135

titta va fina bilder jag har gjort :D haha för att printa skulle man trycka kringla+shift+4, liiiite svårt att gissa sig till ellerhur? haha

Vafaaaan då

Jag ville lägga in en bild och visa hur fina bilder jag har gjort till min bok men jag vet inte hur man printar screenen på mac :((

image135
här är en rätt gammal bild på mig och min lillebror istället, ni får nöja er med det tills jag har kommit på hur man gör! haha


God morgon!

Loggade precis in på min blogg och blev helt chockad över att ha fått 11 stycken kommentarer på mitt senaste inlägg! :OO rätt imponerande tycker iallafall jag (som aldrig haft över typ 4 innan) haha!

just nu sitter jag i skolan och försöker komma på vad jag ska måla till min barnbok, jag jobbar i Illustrator, om det är någon som vet vad det är för program :) sitter och funderar på barnmöbler men jag kommer inte på något just nu -.-
nej nu måste jag fortsätta jobba! men jag blev iallafall glad över att ha fått så många kommentarer! :)

i brist på annat laddar jag upp lite olika cambilder som jag har tagit förut i skolan haha det är så kul med alla olika effekter man kan ha ;D haha :D



puss!

WHAT A FUCK?!

Nu ser jag att inga av mina bilder jag laddade upp INNAN den där jävla "bloggflytten" SYNS?!? bäst för dom på blogg.se att det bara är min dator det är fel på, annars jääääääääävlar. (ja det är ett hot).


nej nu är jag sur, dags för min lycklighetslåt igen! haha

pyyyyss å kraam


Justeeee!

Jag kom på ännu en sak, jag Sofie och Paran hade tjejkväll i lördag, och då tittade vi på Bring it on (älskar låtarna i den höhö) och då är det en kille som spelar in en låt, den är sååååååå gullig! här är originalet, haha jag blir helglad av att höra den :DD

videon är konstig men låten är så braa! haha nu måste jag lyssna på den igen bara för det, behöver bli lite glad!

!

Jahopp.. hur tror ni resultatet efter färgningen blev? joooooo löshåret är fortfarande ljusare! jävla skit -.- får köpa en till hårfärg imorgon.

Käkade precis cheeseburgargen sofie köpte hem till mig idag som förlåt för att hon inte väntade på mig efter skolan :P haha har jag inte världens bästa småsyskon så säg? (a) höhö
tänkte också lägga upp bilder på ansiktskrämen och underkläderna jag köpte igår :) dessutom på smyckena jag köpte idag!

  
(klicka på bilderna)

nej nu ska jag kolla om det är något bra på teven! puuuss

Förvirrad



vad gör man när man inte vet vad man vill längre?

Löshåret

Japp såhär blev det iallafall :D
(håret är fortfarande blött men jag hoppas veeeeerkligen att det har samma färg när det har torkat)

image116image118

image117
- posar? vem? JAG?!
- nääääää ........... 8-)))

Hemma

Just nu sitter jag och färgar håret med en hårfärg jag köpte igår, färgar löshåret med samma färg så förhoppningsvis så blir det likadant. hmm.. efter skolan idag så åkte jag och köpte en ny bh och lite smycken :) ska lämna tillbaka bhn jag köpte igår eftersom den var förliten (höhö va bra det känns att säga så hahaha!) 
och jaa.. sen har jag inte gjort så mycket mer faktiskt!


puss!

 

På tåget

Juste kom å tänka på en sak, för någon dag sen när jag satt på tåget så tjuvlyssnade jag på två personer som stod och pratade;

Tjejen; alltså... schweiser ost.. då borde ju schwisernöt också ha hål? ellerhur? höhöhöhöh
Killen: jaaa du får fråga tyskarna höhöhöhöö



alltså, visst jag kan erkänna att jag har rätt egen humor, men vafan! inte ens JAG tyckte att det där var kul. Det känns skönt att veta att det finns folk med sämre humor än jag själv. (in your face till alla som tycker att JAG har dålig humor, nu har jag bevisat att DET FINNS VÄRRE! höhö) 1-0 till mig (a)

hmm..

ja jag kommer ju inte precis ihåg allt som det var meningen att jag skulle skriva här i men igår var jag iallafall i Täby och Stan själv och gick runt lite :) Köpte en Helena Rubenstein hudrkäm, underkläder och löshår :D löshåret ska jag sätta i med klämmor, har redan provat limm och sy, båda är grymt dåliga enligt mig (kan bero på att jag inte skötte håret så bra när jag hade flätat.) lägger upp bilder senare idag :)

just nu sitter jag i skolan och nu ska jag fortsätta jobba med min barnbok, som jag knappt kommit igång med, suck.


pusss

ÄNTLIGEN!

vafan har blogg.se hållt på med egentligen? huh? jag fattar ingenting.

men nuuuu går det iallafall blogga igen! hallelulia! haha

RSS 2.0