MK


GIVE ME WHITE

Höll på att få hjärtklappning när jag gick in på Topshops hemsida och fick syn på denna vackra skapelse, näst intill identisk en sådan jag vill ha!! MEN problemet är bara färgen.. jag vill ju ha vit/creme :(

Törs man vänta och se ifall en vit kommer komma in eller ska man slå till?

20110131

God kväll!
Kom hem för en liten stund sen efter en rätt skön dag! :)
Fick skjuts hela vägen till skolan av Sandrius (hehe) där jag mötte upp min grupp och vi disskuterade vårt grupparbete och så vidare.. Därefter tog jag och Martina bussen till sveaplan och satte oss på McDonalds och satt där och pratade i tre (!!!) timmar!
Därefter tog jag en sväng inne på Åhléns och där gick jag självklart till Acne-avdelningen som är min favorit hehe. Såg en jättefin tröja där MEN har ju som sagt bestämt mig för att spara pengar så jag var tvungen att avstå.. Får se hur länge jag lyckas hålla mig..


Fast vill ha den i "dust", en ljusgrå färg!

SWEET DREAMS

Nej nu ska jag och Sandrius lägga oss i sängen och titta på film och därefter sova, ska upp och jobba halv 10 imorgon! Lite halvdålig uppdatering i know, men förhoppningsvis blir det bättre imorgon! hehe



Sov gott! PUSS!


EARRING

Såhär var det, för ett tag sedan fick jag syn på denna bild:



Så sjuukt snyggt! Earcuff från Glitter för 30 kronor! Så idag ringde jag runt till i stort sett alla Glitter-butiker i Stockholm men det var slut överallt. Typiskt tänkte jag och slutade tänka på det.. Sedan när jag var på jobbet fick jag syn på ett par örhängen vi har på jobbet som är små "pluppar" och så kom jag på att jag hade en liten kedja i väskan (fråga mig inte vad den gjorde där) men iallafall, här är resultatet:

(Jag har ett hål där uppe också så jag har satt fast kedjan i två örhängen!)


20110129

Och nuuu dagens datum!

Jag började dagen med att jobba, därefter hämtade Sandrius och Sofie upp mig och vi åkte till Kista för att äta! Efter att vi ätit mötte vi upp Sofies pojkvän Daniel och vi gick på bio och såg little fockers.
Den var.. njaaaa.. sådär! Men det är alltid så med uppföljare, första är superrolig, andra är okej och tredje är sämst!

Nu sitter vi hemma här tillsammans med pappa och disskuterar både det ena och det andra!

Ska snart visa ett örhänge jag gjorde idag på jobbet när jag hade tråkigt! hehe :D


PUSS!

20110128

Halluuu!
Igår skulle jag till skolan men försov mig! Vaknade när sista lektionen hade börjat... suck -.- Haha men fanns inte så mycket att göra åt det så jag åkte till stan iallafall och tränade Zumba med Martina på Sats Stureplan! Guuud va kul det var! :D Haha tänk er att dansa spansk dans och reggeaton i 50 minuter non stopp!
Efter det så hämta Sandrius upp mig och vi åkte till IKEA :)
Där köpte jag en ny klädstång, nya galgar och en matta! Kan kanske visa bild sen på hur det blev med klädstången hehe.



PUSS!




NO ONE






JEALOUS

Lillasyster kom precis hem och hade köpt en SUPERSNYGG kjol! Jag är avundsjuk :(((

Kjolen är tan-färgad, bilden gör den inte rättvisa!

<3 TOPSHOP SHOES


WISHLIST

Jag är inte så förtjust i prickigt, men den där skjortan tillsammans med shorts vill jag ha!
BikBok ss 11

<3

Pappa sa precis "Vet du att det är skönast när du är hemma av alla ungar? Du är jämt så glad".
"När Fredrik var här och lagade mat så blev det genast roligt när du kom hem".



Jag älskar dig pappa du är världens bästa.

JA TACK,


20110107

Tjaba tjena hallå!
Hur är läget? Hehe själv sitter jag i köket just nu och fördriver tiden genom att kolla på kläder.. svårt att låta bli att klicka hem x-antal fina saker men jag har bestämt mig för att jag ska SPARA pengar den här månaden! Än så länge går det bra. (att lönen kom för bara två dagar sedan spelar ingen roll.......)

Meeen iallafall! Dagen började med att jag åkte in till skolan och mötte upp min grupp klockan 10.15! Vi pratade igenom hur vi skulle redovisa vårt PM på seminariet och så vidare. Efter skolan åkte jag in till stan och gick runt en stund, men tröttnade rätt snabbt och åkte hem!

PUSS!



PICTURES


SNÄLLA MORMOR?

Men VAR hittar man ett liknande mönster!?

20110126

LEEEEEEEEEDIG!
Är ledig heeela dagen idag och fan va skönt det är! Är hemma med pappa just nu och snart kommer Wiktor hem, så vi tänkte åka och hitta på något ett tag. Frågan är bara vad.. hmm..

Hehe jaja tills vidare ska jag fortsätta leta efter virkade mönster till min drömklänning, wish me luck!



THE MOSS


RIHANNA FOR LIFE

http://www.youtube.com/watch?v=f-w0YR8dLNQ

Jag vet inte hur man lägger upp hela videos! :(


20110125

Hej!
Herregud idag har jag haft fullt upp! Fast att jag inte gjort så mycket egentligen :P
Vaknade halv 7 morse och väckte Wiktor och skickade iväg honom till skolan, sedan vid halv 9 skulle jag ta bussen till skolan men jag och Martina kom överrens om att föreläsningen idag var oviktig (hehe) så jag tog sovmorgon till 10.........vilket jag INTE skulle ha gjort! Fy f-n va trött jag var när jag var tvungen att gå upp sen! Haha
Det till trots var jag tvungen att åka in till skolan iallafall eftersom vi skulle träffas i gruppen klockan 12 och bestämma över hur vi skulle göra med vårt PM.
Det gick rätt snabbt och efter det så mötte jag upp Sofie i stan och vi gick runt och shoppade lite :) Jag köpte en klänning från H&M (med duvor på jättesöt!) och en skinnjacka från Acne. SÅSNYGG!! Har velat ha den jättelänge men sen kom den på rea och då fanns inga storlekar kvar.. sen gick vi in på NK och jag trodde jag skulle svimma när det fanns en storlek 34 inne för HALVA PRISET!! Ja ibland har man tur alltså ;) Kan lägga upp bilder på det imorgon för nu är jag alldeles för trött!

Därefter åkte jag hem och väl hemma hade Fredrik lagat mat som jag, pappa, Emil, Wiktor och Fredrik avnjöt :P Hade han varit med i Halv åtta hos mig hade jag gett honom 10 poäng! Wihooo :D

Och jaa.. efter det så tittade jag, pappa och Fredrik på Lucky number Sleven... tror jag den hette.. den var hmm... sådär! Fast i och för sig såg jag inte hela :P

Sen vid halv 23 så skulle Fredrik hem så han skjutade mig till Statoil, hade lovat att hjälpa en ny tjej att stänga så jobbade fram till 00:15 :P

Och nu har jag precis tittat på Brottsplats USA som är sjuktspännande tillsammans med pappa! Haha det var lite roligt huvudpersonerna i det här avsnittet hette "Snodgrass" i efternamn, inte det finaste efternamnet kanske! Hehe

Jajajajajaa.... nu blev det ett ganska rörigt inlägg men alla mina dagar ska skrivas ner i denna blogg! Så gott det går iallafall :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag läsa om administration och efter det ska jag sova så jag orkar upp 06:30 imorgon (hehe good luck till mig själv!)

SOV GOTT!



WISHLIST


Hur fina är inte dessa shorts?










20110124

God kväll!

Idag har jag haft fullt upp! Började dagen med att åka in till skolan och träffa min grupp som jag jobbar tillsammans med i seminariegruppen! Vi ska skriva om organisering (som jag inte har speciellt stor koll på vad det är, och till min stora förtvivlan verkade ingen annan i min grupp heller ha det!!!) Haha men iallafall, vi kom fram till att vi skulle träffas imorgon och fortsätta prata om arbetet.
Därefter åkte jag vidare till jobbet och jobbade fram till 20.15. Var jättelugnt hela kvällen :((

Nu sitter jag i min säng och ska alldeles strax gå och duscha! Gjorde precis räkmackor till mamma pappa å mig. *Slurp*



PUSS!



 


En bild som verkligen inte har med texten att göra.


DAGENS;



Linne BikBok, Jeans Cheep monday, Skinnjacka och kofta från Acne.


WISHLIST

Två saker jag önskar mig just nu;



Ring från Yves Saint Laurent och klänning från Acne S/S 11


20110123

Och så var vi framme på dagens datum! Hoho

Idag har jag varit och fikat med pappsen, Emil och Sofie! Därefter åkte vi och hämtade bajshoppan Wiktor (internskämt ;) hehe) hos mormor och morfar! Fick även låna mormors symaskin så jag är väääldigt glad just nu hehe :)


Därefter har jag spenderat kvällen med att läsa i boken "Företagsekonomins frågor". Den är faktiskt bättre än den låter!



Back to reading!

PUSS!


20110122

(Jag skriver det här inlägget en dag försent i know!!)

Hehe i lördags var iallafall jag mamma, pappa och Sandrius och fikade i Sollentuna centrum, det är också där jag jobbar :) Efter det gick mamma och pappa iväg och köpte ett jättefint halsband till mamma som hon velat ha ett tag! (vilket hon har pikat min pappa om tidigare!)

Incidenten i butiken är SÅ TYPISKT min mamma!

Mamma: - Jag vet inte vilken som är finast..... kan jag pröva båda berlockerna och se vilken som passar bäst?
(mamma prövar fram och tillbaka och tillslut kommer vi alla fram till att den ena är mycket finare än den andra när hon hade det runt halsen)
Pappa: - Ja va bra då köper vi den!
Mamma: - Nej men sluta................ du ska inte köpa den till mig...........

Notera att hon säger detta EFTER att ha pikat min pappa om att hon vill ha halsbandet, och efter att hon prövat fram och tillbaka i cirka 15 minuter!


Kvinnor alltså......




Meeeen nu är det nog dags att tänka på refrängen..

Men men, nu är det nog dags för mig att gå och sova! FAST först tänkte jag bara skriva ner vad jag har gjort idag, så jag kan kolla tillbaka sen och komma ihåg :)

Först hade jag föreläsningar mellan 13 och 17, och därefter åkte jag och Martina (lärde känna henne under tiden vi pluggade modevetenskap tillsammans och nu pluggar vi företagsekonomi tillsammans!) hem till henne och mötte upp Emma (som vi pluggade modevetenskap med) (haha hoppas ni hänger med trots alla parenteser!)!
Därefter gick vi och handlade mat och hyrde film! Åkte hem vid 23 tiden efter en jättemysig kväll! :)

Och ja.. nu sitter jag här!
Imorgon kommer vara en väldigt jobbig dag.. Vissa vet varför, och de som inte vet behöver inte veta. Som sagt skriver jag här mest för min egen del, för att komma ihåg och kunna se tillbaka.

Jag hoppas att allt kommer bli så bra som möjligt.. även om det aldrig kommer kunna bli som förr.


Sov gott!


Hehehehehehehehe.....

...Nej nu LURADE JAG ER ALLT!!! Hehehehe tjock har jag (ännu) inte gått och blivit!!



Här är den senast tagna bilden på mig, för ungefär en månad sen! Hehe


2009 - 2011

Till och börja med tänkte jag lista upp lite saker som hänt sedan jag skrev sist!

JAG HAR..
..läst Modevetenskap på SU där jag började i september 2009 och var klar juni 2010
..börjat jobba deltid på klädbutiken Vila i Sollentuna Centrum, där jag började i april 2010
..rest en hel del! Till Turkiet, Paris, Litauen, Egypten, New York, London två gånger, Norge (ja det är faktiskt UTOMLANDS!!)
..börjat plugga företagsekonomi på SU, har än så länge bara haft tre föreläsningar men det verkar spännande!
..köpt fina saker hehe
..INTE skaffat körkort ännu. SKÄRPNING ELIN!!!
..äntligen tagit tag i träningen ordentligt. Eller okej.. tränade igår och det var första gången på ett halvår (?) och nu har jag världens träningsverk men nu jäklar är jag igång!!

Hmm.. ja, det var väl det jag kom på just nu!


Sedan tänkte jag också lista lite saker som har ändrats sedan jag skrev sist!

- Jag har (tack gode gud för det) inte likadana ögonbryn nu som jag hade för två år sedan. VARFÖR SA INGEN TILL MIG HUR DOM SÅG UT?!
- Bättre klädstil (hoppas jag)! Insåg att det är värdelöst att trycka upp två myggbett och försöka få dem att se ut som D-kupor. Nytt tankesätt; De kommer iallafall aldrig börja hänga.
- Alltså... jag trodde verkligen att jag skulle komma på fler saker men tydligen inte.............


PUSS!

 
Bild tagen för någon månad sedan :)


Time flies by.

Herrejesus!

Ikväll när jag satt på tåget påväg hem kom jag och tänka på att jag faktiskt har en bortglömd liten blogg någonstans på internet, och för att underhålla mig själv på tågresan så började jag läsa mina gamla inlägg jag har skrivit här. Tillslut kom jag fram till att det faktiskt inte är en så dum idé att blogga!
Såå.. därför tänker jag ge det ett nytt försök! hehe (okej jag har skrivit det cirka 10 gånger i denna blogg att jag ska försöka mig på att blogga igen men den här gången ska jag lyckas!)
Det är så sjuktkul att kunna gå tillbaka och läsa sen när man blir gammal (okej äldre.... gammal är jag redan).



RSS 2.0